Meghan Markle & Kate Middleton περπατούν μαζί χαμογελαστές σε ένα βίντεο που γίνεται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle & Kate Middleton περπατούν μαζί χαμογελαστές σε ένα βίντεο που γίνεται viral

Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;

Εδώ και αρκετούς μήνες δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί σχετικά με την κόντρα ανάμεσα σε Kate Middleton και Meghan Markle, όμως οι δυο γυναίκες φαίνεται πως τα πήγαν πολύ καλά μεταξύ τους στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση. Οι δύο δούκισσες συνόδεψαν τους συζύγους τους και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο πάρτι που διοργάνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ για να γιορτάσουν την 50η επέτειο της τελετής απονομής του Κάρολου ως πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες εθεάθησαν μαζί μετά το επίσημη εμφάνισή τους το πρωινό των Χριστουγέννων στο Sandringham. Αν και δεν φωτογραφήθηκαν η μία δίπλα στην άλλη στο event που διοργάνωσε η Ελισάβετ στο Buckingham, απαθανατίστηκαν να μοιράζονται μία πολύ γλυκιά στιγμή μακριά από τις κάμερες.



Στο background ενός βίντεο της βασίλισσας που χαιρετάει τον κόσμο φαίνεται η Kate να χαμογελάει και δευτερόλεπτα μετά να μπαίνει δίπλα της στο πλάνο η Meghan Markle. Φαίνεται πως η Meghan, που επίσης χαμογελάει είπε κάτι, που φάνηκε αρκετά διασκεδαστικό στη συννυφάδα της, και την έκανε να γελάσει.

Μήπως τελικά δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους; Δες παρακάτω το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr