Και όμως η star έχει αυτό το κορμί μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως η star έχει αυτό το κορμί μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννα

Δες πώς ευχήθηκε στον σύζυγό της

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η 23χρονη καλλονή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, έναν χρόνο περίπου μετά την πρώτη της κόρη. Η star και σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία, μέσα από την οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύντροφό της και πατέρα των δύο της παιδιών.

Και όχι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν θα σταθούμε στο πόσο sexy ήταν η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, αλλά πως ήτα το σώμα της μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννα. Η April Love Geary έγινε μαμά για δεύτερη φορά και το σώμα της μετά τη γέννα μπορεί άνετα να σου «κόψει την ανάσα». Η 23χρονη πόζαρε σε ασπρόμαυρο φόντο καθισμένη σε ένα πιάνο και όντας τελείως γυμνή, φορώντας μόνο ένα διχτυωτό καλσόν.

Τι να πρωτοσχολιάσεις κοιτάζοντάς τη; Το απόλυτο sexiness της ή μήπως την τελείως επίπεδη κοιλιά της; Στο caption της φωτογραφίας της εκτός από χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Robin Thicke, δεν έλεγε εάν πρόκειται για κάποιο throwback, οπότε υποθέτουμε πως η φωτογραφία της αυτή είναι τελείως πρόσφατη.

Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία της και μείνε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr