Αυτό είναι το πρώτο δώρο που δέχτηκε ο Harry και η Meghan για το μωράκι τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το πρώτο δώρο που δέχτηκε ο Harry και η Meghan για το μωράκι τους

Ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε

Για τους εορτασμούς της Ημέρας της Κοινοπολιτείας 2019 η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μία στάση στο Canada House στο Λονδίνο, εκεί που έχει την έδρα της η Καναδική κομισιόν. Εκεί το πριγκιπικό ζεύγος δέχτηκε κι ένα δώρο για το μωράκι του, το πρώτο τους μέχρι στιγμής, το οποίο ήταν πραγματικά πολύ γλυκό.

Για να τιμήσουν τη Δούκισσα και τον Δούκα του Sussex για την επίσκεψή τους η επικεφαλής της Καναδική κομισιόν του Λονδίνου, Janice Charette, εξέπληξε το ζευγάρι με δύο δώρα για το μωρό τους, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλιο.

Το πακέτο που έδωσαν στον Harry και τη Meghan είχε ένα μικρό φορμάκι (τοσοδούλικο) αλλά και ένα ζευγάρι μικρά δερμάτινα μοκασίνια. Ο Harry και η Meghan φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το δώρο τους, ενώ ο πρίγκιπας πήρε στα χέρια του τα παπούτσια και τα μύρισε κιόλας.

«Τα μυρίζω για να δω αν είναι δερμάτινα ή όχι, και όχι επειδή μυρίζουν άσχημα», αστειεύτηκε ο Harry με το πλήθος. Ανυπομονούμε πραγματικά για τη στιγμή που θα γεννηθεί το νέο βασιλικό μέλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr