Η δήλωση της Κατερίνας Ντούσκα για τη βραδιά της Eurovision θα σε ενθουσιάσει

Η δήλωση της Κατερίνας Ντούσκα για τη βραδιά της Eurovision θα σε ενθουσιάσει

Ανυπομονούμε για τον Μάιο

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού σε περίπου δύο μήνες από τώρα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι της, «Better Love», έχει ήδη καταφέρει να αποκομίσει πολύ θετικές κριτικές και να βρίσκεται, αυτήν τη στιγμή, στην πρώτη θέση των trends του YouTube στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, απάντησε σε ερωτήσεις κι έκανε περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή της.

«Όλο αυτό είναι κάτι πέρα από κάθε προσδοκία. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Έχω κλάψει πολλές φορές. Είμαι γραφικότατη όλη την εβδομάδα»

«Είναι ακριβώς ίδια ομάδα με το video clip, οπότε θα υπάρξει ένας κοινός κώδικας, αλλά όλο αυτό θα είναι ακόμα πιο εξελιγμένο κι ακόμα πιο ώριμο και πολύ πιο δυνατό»

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με την πληροφορία που ακούγεται, ότι δηλαδή στη σκηνή θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, εκείνη απάντησε:

«Ελπίζω. Βάσει της έρευνας που έχουμε κάνει, ναι»

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Τάμτα άκουσε το «Better Love»

«Μου έστειλε ένα μήνυμα να μου πει συγχαρητήρια, ουσιαστικά, για όλη την ομάδα και το βίντεο και να μου πει ‘δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα γιατί την αισθητική σου την έχω καταλάβει εδώ και χρόνια’»