Σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Michael Jackson

Πατούλια Κατερίνα
Σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Michael Jackson

Ανάμεικτες πληροφορίες για την νοσηλεία της Paris

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι έχει συμβεί με την κόρη του Michael Jackson, Paris, η οποία φέρεται να νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με το TMZ, η Paris Jackson προσπάθησε να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή και κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα της Jackson που έρχεται δέκα χρόνια μετά την απόπειρα του 2009.



Το γεγονός που πυροδότησε την κακή κατάσταση της Jackson είναι το ντοκιμαντέρ του HBO, με τίτλο Leaving Neverland στο οποίο δύο άντρες περιγράφουν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλική από τον θρύλο της ποπ ενώ ήταν ακόμα παιδιά.
Κι ενώ το TMZ δημοσίευε την είδηση, η Paris από το Twitter είχε σπεύσει να τη διαψεύσει αποκαλώντας του υπεύθυνους του site ψεύτες.

Πάντως, το TMZ αλλά και το Hollywood Life αναφέρουν πως η 20χρονη κόρη του Michael Jackson συνεχίζει να νοσηλεύεται αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση χωρίς να έχει καθαριστεί αν παραμένει στο νοσοκομείο με την θέλησή της ή αν είναι απόφαση των γιατρών να την κρατήσουν εκεί.



Και τα δύο δίκτυα κατάφερε να διαψεύσει τελικά η κόρη του θρύλου της pop η οποία ανέλαβε δράση στο Instagram, δημοσιεύοντας stories στα οποία φαίνεται να τρώει σε γνωστό εστιατόριο φαστ φουντ. Δες τα stories παρακάτω.