Diane Kruger: Η ηθοποιός γέννησε πριν τέσσερις μήνες και η κοιλιακοί της δεν παίζονται

Πατούλια Κατερίνα
Diane Kruger: Η ηθοποιός γέννησε πριν τέσσερις μήνες και η κοιλιακοί της δεν παίζονται

Δεν παίζεται η ηθοποιός και νέα μαμά

Πριν τέσσερις μήνες, η ηθοποιός Diane Kruger έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η 42χρονη καλλονή, που γέννησε μέσα στον Νοέμβριο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό της σχέσης της με τον ηθοποιό Norman Reedus όχι μόνο έχει επανέλθει πλήρως στη φυσική της κατάσταση αλλά διαθέτει κοιλιακούς που θα ζήλευαν και γυναίκες που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα παιδί.

Η 42χρονη μοιράστηκε την εκπληκτική εικόνα της στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μήπως σας κάνω επίδειξη; Ναι! Γιατί δούλεψα σκληρά για να ξανά έχω κοιλιακούς , δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό μετά την απόκτηση του μωρού και σίγουρα όχι στην ηλικία μου. Ευχαριστώ την hannahbower2 που μοιράστηκε το ταξίδι της και με βοήθησε να αποκτήσω κι εγώ κίνητρο για κάτι τέτοιο. Δεν έχω προπονητή, έχω αποφασίσει όμως να ξανακερδίσω το σώμα μου. Για μένα πάνω απ’ όλα. Το γυναικείο κορμί είναι απίθανο».


Η Kruger εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και γυμνάζεται με μπικίνι γιατί όπως εξήγησε η ίδια και κάνει ζέστη και γιατί όχι.
Ο αγαπημένος της Diane είναι γνωστός από τη σειρά Walking Dead κι έχει ακόμα ένα παιδί, τον 19χρονο γιο του Mingus από τη σχέση του με το μοντέλο Helena Christenson.

Δες το απίθανο σώμα της Kruger στην παρακάτω gallery.