Το είδαμε κι αυτό! Kate και William έκαναν δημόσια κάτι που δεν περιμέναμε

Πατούλια Κατερίνα
Το είδαμε κι αυτό! Kate και William έκαναν δημόσια κάτι που δεν περιμέναμε

Αν καταφέρνει να είναι η Meghan με τον Harry cool, το ίδιο θα κάνει και η Kate με το William

Φαίνεται πως ο (χαλαρός) τρόπος που χειρίζεται η Meghan με τον Harry τις δημόσιες εμφανίσεις τους, έχει επηρεάσει και τον William με την Kate, που στην σημερινή ημέρα του St. Patrick’s τίμησε την ιρλανδική φρουρά στο Cavalry Barracks.

Στο εύθυμο κλίμα των ημερών, το ζευγάρι δεν αρκέστηκε να μοιράσει χαμόγελα και να μιλήσει με τους φαντάρους αλλά απόλαυσαν και το κατ΄’ εξοχήν ποτό της ημέρας, την μαύρη ιρλανδική μπύρα και μάλιστα δημόσια, κάτι που δεν συνηθίζουν να κάνουν οι royals.

Κate και William πόζαραν μαζί με τους 350 στρατιώτες στην Parade Square στο Cavalry Barrack και η Kate φυσικά και ξεχώριζε ντυμένη στα πράσινα προς τιμήν της ημέρα.

Πάντως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες αναμένεται να φουντώσει κι άλλο, μιας και διαχωρίζονται επίσημα οι άνθρωποι που θα στελεχώνουν τα γραφεία επικοινωνίας των William και Harry. Ο William ζήτησε την συμβουλή του παππού του Φιλίππου για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί, την στιγμή που η Meghan έχει ήδη προσλάβει ως σύμβουλο επικοινωνίας την Sara Latham που ήταν σύμβουλος και της Hillary Clinton.

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω!