Ένα ακόμη σκάνδαλο της οικογένειας Kardashian ξεσκεπάστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα ακόμη σκάνδαλο της οικογένειας Kardashian ξεσκεπάστηκε

Δεν φαντάζεσαι τι κάνουν

Η οικογένεια Kardashian και το photoshop στις φωτογραφίες, είναι πια έννοιες ταυτόσημες. Το ίδιο ισχύει και για τα σκάνδαλα που ξεσπούν στη συνέχεια, μόλις ανακαλύπτεται κάποιο πολύ έντονο photoshop, το οποίο έχει σχεδόν παραμορφώσει τη φωτογραφία. Και δεν είναι μία και δύο οι φορές που έχει συμβεί αυτό, με πιο πρόσφατη κάποιες αναρτήσεις της Khloe, στις οποίες οι fan της έγραφαν πως το κεφάλι της φαίνεται δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα της.

Ωστόσο το σκάνδαλο το οποίο ξεσκεπάστηκε δεν ήταν το γεγονός πως κάνουν photoshop, αλλά πως τα μέλη της οικογένειας πληρώνουν αδρά για να αποκτήσουν φωτογραφίες τους, οι οποίες έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία από τους παπαράτσι, προτού εμφανιστούν σε φωτογραφικά πρακτορεία.

Το παρακάτω account στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες των Kardashian με το πριν και το μετά και ισχυρίζεται πως η Kim Kardashian πληρώνει για να προ-αγοράσει τις φωτογραφίες της. Και αυτό προστίθεται σε όλα όσα κάνει ήδη η οικογένεια Kardashian για να δείχνει αψεγάδιαστη στα social media.


https://www.instagram.com/p/BvAE-A3lTWO


https://www.instagram.com/p/BuonqX9lUQa

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι οι celebrities περιστασιακά χρησιμοποιούν φίλτρα και άλλες ψηφιακές τεχνικές για να δείχνουν πιο λεπτοί, πιο ψηλοί ή χωρίς σημάδια με εφαρμογές όπως είναι το Facetune που μεταβάλλει τις φωτογραφίες σε κάποιο βαθμό. Αν αυτή η είδηση πάντως είναι πράγματι αλήθεια και όχι μία ακόμη θεωρία συνομωσίας, τότε μιλάμε για ένα νέο επίπεδο τρέλας ακόμα και για την οικογένεια Kardashian.


https://www.instagram.com/p/Bu5M6g6lIGH

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr