Η Meghan Markle ετοιμάζει 2ο baby shower και δεν φαντάζεσαι ποιος άλλος θα παρευρεθεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle ετοιμάζει 2ο baby shower και δεν φαντάζεσαι ποιος άλλος θα παρευρεθεί

Το διήμερο πάρτι στη Νέα Υόρκη ήταν μόνο η αρχή

Η μέρα που η Meghan Markle θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry πλησιάζει και όπως σου είχαμε αναφέρει και πριν από κάποιες εβδομάδες, η δούκισσα του Sussex θα κάνει ακόμη ένα baby shower, αυτή τη φορά στην Αγγλία. Κι εκτός από τους ανθρώπους και συγγενείς εκεί υπάρχει ακόμη ένα άτομο που θα παρευρεθεί, ακόμη και αν δεν το περίμενες.

Η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland θα δώσει το παρών σε αυτό το baby shower σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Harper’s Bazaar. Η πηγή αναφέρει, πως η Doria θα ταξιδέψει στο Λονδίνο πριν από τη γέννηση του εγγονιού της και ενόψει του ερχομού του, θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα πάρτι για εκλεκτούς φίλους της Meghan στην Αγγλία, αλλά και για τη μητέρα της που θα είναι εκεί φυσικά.

Όπως θυμάσαι στο προηγούμενο baby-shower της Νέας Υόρκης υπήρχαν αρκετοί καλεσμένοι (Serena Williams, Amal Clooney, Gayle King, και Abigail Spencer) με τη μητέρα της ωστόσο να μη δίνει το παρών και να σχολιάζεται έντονα γι’ αυτό. Για να δούμε αυτή τη φορά θα είναι πράγματι;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr