Δες τη σέξι εμφάνιση της παίκτριας του GNTM σε πρωινή εκπομπή και θα μείνεις άφωνη

Δες τη σέξι εμφάνιση της παίκτριας του GNTM σε πρωινή εκπομπή και θα μείνεις άφωνη

Ο χώρος του modeling, απ' ο,τι φαίνεται, δεν είναι το μοναδικό της ταλέντο

Το Greece’s Next Top Model ήταν ένα από τα top trending θέματα της σεζόν που μας πέρασε κι έχουμε να ευχαριστούμε, τόσο την παραγωγή όσο και τα κορίτσια που συμμετείχαν, για αυτό. Όλες οι κοπέλες είχαν τη δική τους δυναμική και ιδιαίτερη προσωπικότητα και σίγουρα κι εσύ, όπως και όλοι οι fans του σόου, θα είχες μία αγαπημένη.

Πολλές από τις κοπέλες του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει τις καριέρες τους, άλλες με καμπάνιες και φωτογραφίσεις, άλλες ακόμη και στο εξωτερικό. Μία από αυτές είναι και η 24χρονη Άννα Τσακουρίδου, που εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τη δουλειά και τον επαγγελματισμό της.

Η Άννα, εκτός από μοντέλο, ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και, μάλιστα, ήταν χρόνια cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Το ταλέντο της στον χορό την έχει οδηγήσει στο να προσθέσει στο βιογραφικό της και συμμετοχές σε video clip, όπως αυτό του «Replay» της Τάμτα.

Η όμορφη χορεύτρια εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και χόρεψε στους ρυθμούς ενός από τα πιο σέξι τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει τον περασμένο χρόνο, το «Taki Taki».

Δες την εμφάνιση και τον χορό της στο βίντεο που ακολουθεί.