Η πραγματική αιτία πίσω από την κόντρα ανάμεσα στη Meghan και την Kate μόλις αποκαλύφθηκε!

Πατούλια Κατερίνα
Η πραγματική αιτία πίσω από την κόντρα ανάμεσα στη Meghan και την Kate μόλις αποκαλύφθηκε!

Δεν φταίνε οι δούκισσες, κάτι άλλο φταίει για την κόντρα;

Η κόντρα ανάμεσα στην Meghan Markle και την Kate Middleton, που ξεκίνησε στο ξεκίνημα του γάμου της 37χρονης με τον Harry πριν περίπου ένα χρόνο, καλά κρατεί.
Η Daisy Goodwin, που έχει ξοδέψει χρόνια στην μελέτη των royals, αποκαλύπτει πως δεν ευθύνονται οι δύο δούκισσες γι΄αυτό που έγινε αλλά είναι απλά η ιστορία που επαναλαμβάνεται.

Μιλώντας στην Daily Star, η Goodwin εξήγησε πως όλη αυτή η κόντρα είναι στο αίμα των royals από τα πολύ παλιά χρόνια:

«Όταν αρραβωνιάστηκε ο Harry σκέφτηκα αμέσως πως σε λίγο καιρό θα ξεσπάσει η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός στο ποιος είναι πιο δημοφιλής. Αν πάμε πίσω στον 19ο αιώνα, υπάρχουν πολλές αναφορές για το πώς η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα δεν μιλούσε στην αρχιδούκισσα Μαρία ή πως η πριγκίπισσα Louise είχε δεσμό με τον άντρα μιας άλλης αδερφής της».

Η royal ειδικός ανέφερε μάλιστα πως κανείς δεν γνωρίζει αυτή την στιγμή την αλήθεια που υπάρχει ανάμεσα στην κόντρα της Kate με τη Meghan. Πάντως, να ανατρέξουμε και στο πρόσφατο παρελθόν, η κόντρα ανάμεσα στις δύο συνυφάδες και πάλι, την πριγκίπισσα Diana και την Sarah, Ferguson, ήταν τόσο μεγάλη, που οι δύο γυναίκες έπαψαν να μιλάνε κάποια στιγμή. Μόνο ο χρόνος θα δείξει πως θα χειριστούν τα δημοσιεύματα η Meghan με την Kate.