Δύο μήνες μετά τη γέννα, η star μας δείχνει το σώμα της και αποκαλύπτει το πρόβλημά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύο μήνες μετά τη γέννα, η star μας δείχνει το σώμα της και αποκαλύπτει το πρόβλημά της

Τι ανέφερε η τραγουδίστρια;

Υπάρχουν μερικές celebrity μαμάδες που επανέρχονται στα κιλά τους και στο σώμα τους πριν την εγκυμοσύνη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αφού γεννήσουν, και αυτό μας φαίνεται κάπως αφύσικο ορισμένες φορές. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και αυτές οι μαμάδες που μας δείχνουν πόσο δύσκολη και σκληρή μπορεί να είναι η επαναφορά.

Η Carrie Underwood γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, τον Jacob στις 21 Ιανουαρίου, και σχεδόν δύο μήνες αργότερα εξομολογείται πόσο δύσκολο είναι να επαναφέρει το σώμα της στην πρότερη κατάστασή του. Η 36χρονη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα (λίγο πριν ή μετά την προπόνηση της) και έγραψε στη λεζάντα αυτής:

«Θα είμαι ειλικρινής. Η επιστροφή πίσω στα κιλά μου μετά τη γέννηση του Jacob, ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι τότε που γέννησα τον Isaiah και ήμουν αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου τελευταία. Πηγαίνω στο γυμναστήριο και δεν μπορώ να τρέξω πολύ γρήγορα ή πολύ μακριά. Δεν μπορώ να σηκώσω πολύ βάρος ή να κάνω όσες επαναλήψεις θα έκανα πριν από ένα χρόνο. Όπως γυμναζόμουν σήμερα, συνειδητοποίησα ότι για τους τελευταίους 11 μήνες, το σώμα μου δεν ανήκε σε μένα. Ήταν ένα τέλειο σπίτι για τον Jacob. Και ακόμα και τώρα ανήκει σ 'αυτόν κάθε φορά που πίνει το γάλα του.

Καθώς προετοιμάζομαι για τις εμφανίσεις μου στο κόκκινο χαλί και για την περιοδεία μου, δίνω υπόσχεση στον εαυτό μου να αρχίσει να εκτιμά τι μπορεί να κάνει το σώμα μου και να σταματήσει να επικεντρώνεται σε αυτό που δεν μπορεί να κάνει. Υπόσχομαι να σταματήσω να αναλύω κάθε γωνία και κάθε καμπύλη και κάθε κιλό και κάθε γεύμα. Θα συνεχίσω να βαδίζω στο μονοπάτι αυτό γιατί είναι ένα ταξίδι και εφ' όσον εργάζομαι πάντα για τους στόχους μου, μια μέρα θα τους φτάσω. Θα το πάρω μέρα με τη μέρα, θα χαμογελάω στο κορίτσι στον καθρέφτη και θα γυμνάζομαι γιατί αγαπώ αυτό το σώμα και ότι έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.