Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Meghan Markle δεν άνοιξε τα δώρα στο baby shower της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Meghan Markle δεν άνοιξε τα δώρα στο baby shower της

Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Θυμάσαι όταν η Meghan Markle πήγε πριν από περίπου έναν μήνα στη Νέα Υόρκη για ένα baby shower που της διοργάνωσαν οι φίλες της, αξίας 200,000 δολαρίων; Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν το πρώτο της baby shower, μιας και θα υπάρξει και δεύτερο στο παλάτι του Buckingham.

Θυμάσαι επίσης που τότε κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ανέφερε πως η Meghan δεν άνοιξε τα δώρα που της πήγαν γιατί ήθελε να το κάνει μαζί με τον Harry όταν θα επέστρεφε; Ε λοιπόν, δεν ήταν αυτός ο πραγματικός για τον οποίο η δούκισσα του Sussex δεν άνοιξε τα δώρα της στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του baby shower.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Meghan Markle δεν άνοιξε τα δώρα της ήταν άλλος και ήταν και αρκετά κατανοητός. Φυσικά έπρεπε να το είχαμε καταλάβει, όμως θεωρήσαμε λογικό το να θέλει να το κάνει παρέα με τον σύζυγό της. Όπως και να έχει ωστόσο η αιτία ήταν άλλη.

«Ο λόγος για τον οποίο η Meghan δεν άνοιξε τα δώρα δεν ήταν γιατί ήθελε να τα ανοίξει με τον Harry, αλλά γιατί έτσι θα αποκαλύπτονταν το φύλο του μωρού τους», ανέφερε μια πηγή. Με άλλα λόγια η δούκισσα έκρυψε το φύλο του μωρού με το να μην ανοίξει τα δώρα. Η Abigail Spencer ωστόσο, μάλλον έδωσε ένα hint γι’ αυτό.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr