Η Kate Middleton αποκάλυψε πότε γνώρισε τη βασίλισσα για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton αποκάλυψε πότε γνώρισε τη βασίλισσα για πρώτη φορά

Μήπως θυμάσαι;

Πριν από δύο ημέρες η Kate Middleton έκανε μια κοινή εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, για πρώτη φορά μετά από 7χρόνια. Η τελευταία φορά που η δούκισσα του Cambridge είχε κάνει κοινή εμφάνιση με την Ελισάβετ, ήταν έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα William, όπου παρών ήταν και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Οι δύο γυναίκες επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο Bush House στο Λονδίνο, ενώ απαθανατίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο σε μια τρυφερή στιγμή, να μοιράζονται μαζί την ίδια κουβέρτα. Ποια ήταν όμως η πρώτη φορά που η Kate γνώρισε τη βασίλισσα μήπως θυμάσαι;

Στη συνέντευξη που έδωσε η δούκισσα του Cambridge μετά τον αρραβώνα της με τον William, αποκάλυψε πως η πρώτη γνωριμία της με τη βασίλισσα έγινε κατά τη διάρκεια του γάμου του Peter Phillips (ξάδερφος του William) με την Autumn Kelly το 2008. «Λοιπόν, την γνώρισα για πρώτη φορά στο γάμο του Peter και της Autumn και ενώ βρισκόταν ανάμεσα σε πολλούς άλλους καλεσμένους ήταν πολύ φιλική», είπε η Kate.

O William από την άλλη πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ευπρόσδεκτη, ήξερε ότι ήταν μια μεγάλη μέρα για τον Peter και την Autumn, ήθελε να συναντηθεί με την Kate για λίγο και γι 'αυτό ήταν πολύ ωραίο που ήρθε και είπε ένα «γεια», μιλήσαμε λίγο και πήγαν όλα πολύ καλά».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr