Τελικά η Meghan Markle θα ακολουθήσει την Kate και την Diana στην γέννηση του πρώτου της παιδιού

Πατούλια Κατερίνα
Τελικά η Meghan Markle θα ακολουθήσει την Kate και την Diana στην γέννηση του πρώτου της παιδιού

Να και κάτι για το οποίο η Meghan Markle δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά

Δεν έμεινε πολύς καιρός για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex που οι φήμες την ήθελαν να γεννά κοντά στο σπίτι που έφτιαξε με τον πρίγκιπα Harry στο Frogmore τελικά δεν επαληθεύτηκαν και σύμφωνα με το Page Six, η 37χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιός θα γεννήσει τελικά στο St. Mary’s Hospital.

Στο ίδιο νοσοκομείο γέννησε τόσο η πριγκίπισσα Diana και τους δύο πρίγκιπες όσο και η Kate Middleton τα τρία της παιδιά.

Η Μarkle που είχε γραφτεί μέχρι και ότι προτιμά να γεννήσει στο σπίτι της, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στην prive πτέρυγα Lindo και η επιλογή ήταν αυτή και όχι το νοσοκομείο Frimley Park, εξαιτίας της ασφάλειας που μπορεί να παρέχει στο πριγκιπικό ζεύγος και στο παιδί που θα φέρουν στον κόσμο.

Πηγή της εφημερίδας θεωρεί απίθανο να γεννήσει η Meghan οπουδήποτε άλλου εκτός του Lindo ενώ και οι υπάλληλοι του νοσοκομείου έχουν εντολή να μην πάρουν άδεια μέσα στον Απρίλιο.

Για μια βραδιά, το κόστος του απλού δωματίου στο St. Marys κοστίζει $7,737 και το κόστος γίνεται $1,540 για κάθε επόμενο βράδυ. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο πρίγκιπας με την εγκυμονούσα αγαπημένη του μετακομίζουν μέσα στις επόμενες ημέρες στην αγροικία τους στο Frogmore, η ανακαίνιση της οποίας κόστισε 4 εκατομμύρια δολάρια, κατοικία που βρίσκςται τουλάχιστον 45 λεπτά μακριά από το Lindo.



Και μην λες ότι δεν σε είχαμε ενημερώσει, γιατί πριν 10 μέρες περίπου σου γράφαμε πως ξέρουμε που θα γεννήσει η Meghan τελικά!