Το ευχαριστήριο post της Emilia Clarke, μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ευχαριστήριο post της Emilia Clarke, μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της

Μας φαίνεται σαν ψέμα

Ναι, ακόμη και μία ημέρα μετά που διαβάσαμε την αποκάλυψη της Emilia Clarke για την υγεία της, δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη, αλλά και πόσο τυχερή στάθηκε μέσα στην ατυχία της. Πριν από 8 χρόνια η Daenerys Targaryen του Game of Thrones, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θάνατο όχι μία, αλλά δύο φορές και η ιστορία της είναι κάτι που πραγματικά αξίζει να διαβάσεις.

Στο κείμενο που έγραψε για την εφημερίδα New Yorker η 32χρονη ηθοποιός εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όσα της συνέβησαν κάνοντας μας να ανατριχιάσουμε. 24 ώρες μετά την δημοσίευση της ιστορίας της, η Emilia ανέβασε ένα ακόμη post στο Instagram account της, στο οποίο ευχαρίστησε όλο αυτόν τον κόσμο που της έστειλε την αγάπη του και που τους προέτρεψε να μοιραστούν και αυτοί τη δική τους ιστορία μαζί της.

Μάλιστα αναφέρει πως εξεπλάγησε με το πόσους άγγιξε αυτή της η ιστορία. Αν ακόμη δεν έχεις διαβάσει όσα της συνέβησαν, μπορείς να τα δεις εδώ, και μετά να δεις και το post της παρακάτω.

«Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους όσους διάβασαν, μοιράστηκαν κι έστειλαν την αγάπη τους στην ιστορία μου. Είναι πολύ όμορφο πράγμα και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πόσους από εσάς επηρέασε. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι έτοιμος να διαβάσει τη δική σας ιστορία, πώς αναρρώσατε και τι είναι αυτό που θα έκανε αυτή την εμπειρία ανάρρωσης καλύτερη».


https://www.instagram.com/p/BvUR6jOlpTG

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr