Αυτό πόνεσε: Ο Johnny Depp και η δήλωση του για την Amber Heard θα σε κάνει να νιώσεις άβολα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πόνεσε: Ο Johnny Depp και η δήλωση του για την Amber Heard θα σε κάνει να νιώσεις άβολα

Και μάλλον την εννοεί

Εδώ και περίπου δύο μήνες ο Johnny Depp προσπαθεί απεγνωσμένα να διορθώσει την εικόνα του, ισχυριζόμενος παρουσιάζοντας αποδείξεις, πως η Amber Heard είναι αυτή που τον συκοφάντησε προκειμένου να προωθήσει την καριέρα της, και πως ουδέποτε άπλωσε χέρι επάνω της, σε αντίθεση με εκείνη.

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν και κάποια δικαστικά έγγραφα που έχει καταθέσει ο ηθοποιός, στα οποία ισχυρίζεται πως εκείνος ήταν το θύμα της υπόθεσης και πως η νεαρή star του έσπασε κι ένα δάχτυλο πετώντας του αντικείμενα σε κάποιον τσακωμό τους. Τώρα ο Johnny Depp έρχεται με μια δήλωση φωτιά, την οποία στη θέση της Amber Heard δεν θα θέλαμε να ακούσουμε.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό αναφέρει πως ο Johnny αισθάνεται πως η Amber τον εκμεταλλεύτηκε μέχρις εσχάτων και πως μετανιώνει πολύ που την ερωτεύτηκε. Επιπλέον ο 55χρονος ηθοποιός ελπίζει πως ο δικηγόρος του θα καταφέρει να τον λυτρώσει από όλη αυτή την ταλαιπωρία και θα πάρει τα χρήματά του πίσω, καθώς πιστεύει πως καμία άλλη σχέση του δεν του έχει κοστίσει τόσο πολύ σε καριέρα και προσωπική ζωή.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr