Αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας, μάλλον θα χάσει τη γέννηση του μωρού Harry-Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας, μάλλον θα χάσει τη γέννηση του μωρού Harry-Meghan

Τι συνέβη ξαφνικά;

Κι ενώ ο Μάρτιος σιγά σιγά μας αποχαιρετάει κι έρχεται ο Απρίλιος, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, κάτι που σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, έχει τρομοκρατήσει αρκετά τη δούκισσα του Sussex. Βλέπεις είναι αυτό το άγχος της πρώτης φοράς για το αγαπημένο μας royal ζευγάρι, και δεν τους κατηγορούμε.

Ωστόσο όσο πλησιάζουμε, τόσο μαθαίνουμε και καινούργια πράγματα γύρω από αυτό το θέμα. Για παράδειγμα αυτή τη φορά, αναφέρεται πως ένα πολύ σημαντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να χάσει την άφιξη του βασιλικού μωρού και ευτυχώς για όλους μας δεν είναι η βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας William είναι αυτός που μάλλον θα χάσει τη γέννηση του πρώτου του ανιψιού, όμως θα είναι για καλό σκοπό. Όπως ανακοινώθηκε και από το παλάτι ο William θα κάνει ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία στα τέλη του Απριλίου, προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της της τρομοκρατικής επίθεσης.

«Ο δούκας του Cambridge θα επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία εξ ονόματος της Βασίλισσας για να τιμήσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης των τζαμιών του Christchurch. Η επίσκεψη στα τέλη Απριλίου θα γίνει μετά από αίτημα του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας», ανακοίνωσε το παλάτι. «Ο δούκας του Cambridge θα συναντηθεί με όσους έχουν πληγεί από την επίθεση στο Christchurch και θα αποτίσει φόρο τιμής στην εξαιρετική συμπόνια και αλληλεγγύη που έδειξαν οι άνθρωποι της Νέας Ζηλανδίας τις τελευταίες εβδομάδες».

Το νέο βασιλικό μωρό αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Απριλίου περίπου, ωστόσο μπορεί να έρθει και νωρίτερα και τελικά να είναι παρών.