Σοκ! Η Kate Middleton 30 χρόνια πριν ήταν πραγματικά αγνώριστη

Σοκ! Η Kate Middleton 30 χρόνια πριν ήταν πραγματικά αγνώριστη

Η φωτογραφία δε φέρνει σε τίποτα τη Δούκισσα του Cambridge

Σήμερα, είναι μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, αφού ο κόσμος είναι συντονισμένος για να μάθει και το παραμικρό της νέο. Ζει κυριολεκτικά σαν πριγκίπισσα, αφού έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα William και διαμένουν στο Παλάτι της βασιλικής οικογένειας μαζί με τα τρία τους παιδιά, κι έχει ανέσεις που άλλοι άνθρωποι ούτε θα φαντάζονταν ποτέ ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν. Όμως, η Kate Middleton δεν ήταν πάντα έτσι.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε φωτογραφία της από όταν ήταν μόλις 8 χρονών και δεν μοιάζει σε τίποτα στην εικόνα που έχει σήμερα. Η Δούκισσα του Cambridge φοράει τη στολή με το logo του Brownies, της junior ομάδας, ηλικίας 7-10 χρονών, των προσκόπων, στην οποία συμμετείχε μαζί με την αδερφή της, Pippa Middleton. Με την ομάδα, όπως συνηθίζεται, έκαναν κοινοφελείς εργασίες και κέρδιζαν κονκάρδες ανάλογα με τις δραστηριότητες.

Μάλιστα, η Kate, που επισκέφτηκε τα κεντρικά των προσκόπων έξω από το Λονδίνο την Πέμπτη, αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να γράψει τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte τους προσκόπους.

Δες τη Δούκισσα όταν ήταν 8 χρονών στη φωτογραφία που ακολουθεί.