Fifty shades of... Jamie Dornan: Υπέροχα νέα για τον πρωταγωνιστή της ταινίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Fifty shades of... Jamie Dornan: Υπέροχα νέα για τον πρωταγωνιστή της ταινίας

Στα καλύτερα του ο Jamie Dornan

Μπορεί το Fifty shades of Grey να έχει έναν χρόνο που έχει ολοκληρωθεί και να μην βλέπουμε πια τον Christian Grey, όμως υπάρχουν κάποια πολύ όμορφα και χαρούμενα νέα για τον ηθοποιό και την σύζυγό του, Amelia Warner. Το αγαπημένο ζευγάρι μάλλον έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδάκι και αυτό αποκαλύφθηκε μέσα από το Instagram.

Η 36χρονη σύζυγος του Jamie και ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση της γέννας (κατά κάποιο τρόπο δηλαδή) την Κυριακή μέσα από το account της. Η Amelia ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν 3 ζευγάρια παπούτσια, γράφοντας κι ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. Μάλιστα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού με τη λεζάντα που έγραψε.

«Τόσο περήφανη γι’ αυτά τα τρία υπέροχα κορίτσια. Είναι τιμή μου που είμαι η μαμά τους και νιώθω απίστευτα τυχερή σήμερα #happymothersday», έγραψε η Amelia με τα like και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Το διάσημο ζευγάρι είχε ανακοινώσει την είδηση της εγκυμοσύνης τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Ο Jamie και η Amelia έχουν ακόμη δυο κόρες, τις Dulcie και Elva.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr