Ο πρώην βοηθός της Ελισάβετ κάνει το πιο καυστικό σχόλιο για την Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην βοηθός της Ελισάβετ κάνει το πιο καυστικό σχόλιο για την Meghan Markle

Αυτή τη δήλωση δεν τη περιμέναμε

Από τότε που η Meghan Markle παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Harry έχει γίνει αποδέκτης ουκ ολίγων αρνητικών σχολίων που αφορούν τόσο τον τρόπο ζωής της, όσο και τις συνήθειες που είχε προτού γίνει royal. Μπορεί η εγκυμοσύνη της να ηρέμησε κάπως τα πράγματα, όμως κάθε τόσο βρίσκεται και κάποιος που θα πει κάτι για τη δούκισσα του Sussex και αυτό είναι σπάνια καλό.

Αυτή τη φορά και μετά τον ντόρο που έγινε με το baby shower που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη, έρχεται ένας πρώην βοηθός της βασίλισσας, ο Dickie Arbiter, ο οποίος έκανε μια άκρως καυστική και σκληρή δήλωση για τη Meghan Markle.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η δούκισσα του Sussex θα έπρεπε να γνωρίζει και μόνη της πως έχει υποστηρικτικό ρόλο στην οικογένεια (β’ γυναικείο δηλαδή) και πως υπάρχει μόνο μία star στη μοναρχία και αυτή είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Μιλώντας στο Nine News Australia ο Dickie είπε ότι αυτό που πρέπει να κάνει η Meghan είναι να ξεχάσει ότι είναι στο κόκκινο χαλί της showbiz, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο βαρύ χαλί της μοναρχίας.

Πρέπει να μάθει να σκέφτεται πώς να λειτουργεί και ο τρόπος αυτός είναι να ακούει τους royals και να σταματήσει να κάνει την έξυπνη.

Oops! Αυτό δεν περιμέναμε με τίποτα να το ακούσουμε.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr