Στο προσκήνιο όλες οι λεπτομέρειες της απόλυσης από το Mega της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη

Στο προσκήνιο όλες οι λεπτομέρειες της απόλυσης από το Mega της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη

Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο " Πρωινό μου" για την Σάσα Σταμάτη.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα για το "Πρωινό mou" η Σάσα Σταμάτη. Η νεαρή δημοσιογράφος που συμμετείχε την φετινή σεζόν για πρώτη φορά στην δημοσιογραφική καριέρα της στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, απομακρύνθηκε με απόφαση της διεύθυνσης προγράμματος του μεγάλου καναλιού και συγκεκριμένα από την Έλενα Κατραβά.

Το Mega δεν εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αλλά μάθαμε ότι το κανάλι επέλεξε να διακόψει την συνεργασία με την πανελίστρια γιατί δημιουργήθηκαν προβλήματα με συνεργάτες της εκπομπής! Η απόφαση να απομακρυνθεί από την εκπομπή η Σάσα Σταμάτη, ελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν , το Mega ήταν εδώ και καιρό δυσαρεστημένο από το στυλ, το ειρωνικό ύφος και τις προσβλητικές ατάκες της Σάσας αλλά έκανε υπομονή. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια προσβλητική φράση σε μέλος της εκπομπής που ράγισε το γυαλί και οδήγησε στην απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την εκπομπή.

Την Παρασκευή πάντως που η Σάσα δεν ήταν στην εκπομπή κανένας από τους συντελεστές δεν έκανε λόγο για την απουσίας της. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της δε θέλησε να μας πει κάτι επίσημα και μας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον μας. Το ίδιο έκανε και χθες στην εκπομπή της Άννας Λιβαθηνού στο Alter ευχαριστώντας τον Γιώργο και την Φαίη για την ευκαιρία που της έδωσαν να είναι στο πρωινό την φετινή σεζόν.