Avengers Endgame: Αυτός ο ηθοποιός δεν γνωρίζει το σενάριο για έναν αστείο λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Avengers Endgame: Αυτός ο ηθοποιός δεν γνωρίζει το σενάριο για έναν αστείο λόγο

Αλήθεια δεν θα πιστεύεις γιατί

Ο Απρίλιος είναι ίσως ο αγαπημένος μας μήνας για το 2019 –μέχρι στιγμής- και αυτό γιατί εκτός από το Game of Thrones φέρνει και το τελευταίο μέρος των Avengers, με τίτλο Endgame. Θα μπορέσουν οι σούπερ ήρωες να αντιμετωπίσουν και να νικήσουν τον Thanos ή θα υποταχθούν και αυτοί στην υπεροχή του; Μετά και το δεύτερο trailer που κυκλοφόρησε η αγωνία μας έχει γίνει ακόμη πιο μεγάλη και κάπως έτσι μετράμε αντίστροφα για τις 26 Απριλίου.

Μέχρι τότε αξίζει να διαβάσεις αυτές τις γραμμές γιατί θα δεις κάτι πολύ αστείο. Ένας από τους ηθοποιούς και πρωταγωνιστές της ταινίας δεν του επιτρέπεται να γνωρίζει το σενάριο, και αυτό για έναν πολύ αστείο λόγο. Σύμφωνα με τους αδερφούς Russo (Anthony και Joe) o Tom Holland δεν γνωρίζει το σενάριο όλης της ταινίας και αυτό γιατί είναι μαρτυριάρης.

Ο Tom που υποδύεται τον Spiderman, κάθε φορά παίρνει και γνωρίζει μόνο τις ατάκες του και τίποτα άλλο. Δεν ξέρει καν απέναντι σε ποιον μιλάει όταν παίζει την εκάστοτε σκηνή του. «Ο Tom το μόνο που γνωρίζει είναι τα λόγια του. Του περιγράφουμε απλώς με πολύ ασαφείς όρους, τι συμβαίνει στη σκηνή, επειδή του είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσει το στόμα του κλειστό», ανέφερε ο Joe Russo σε συνέντευξή του.

Από την άλλη ο Tom έχει πει: «Κάθε φορά που γυρίζουμε σκηνή τα αδέρφια Russo είναι κάπως “λοιπόν κάθεσαι εδώ και πολεμάς έναν τύπο” και ρωτάω ποιος είναι αυτός και μου απαντούν “δε μπορούμε να σου πούμε γιατί είναι μυστικό”. Και απλά κάθομαι και δίνω μπουνιές στον αέρα για περίπου 15’. Και όταν πήρα τη δουλειά δεν ήξερα ότι αυτό πρόκειται να κάνω, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει».

Αρκετά αστείο να μην γνωρίζει τίποτα για το σενάριο και να το βλέπει ολοκληρωμένο στο τέλος, δε νομίζεις;