Avengers: Endgame: Η μεγάλη ανατροπή στην ταινία που δεν περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Avengers: Endgame: Η μεγάλη ανατροπή στην ταινία που δεν περίμενες

Αντέχεις ως τις 24 Απριλίου;

Το Avengers: Endgame είναι το τελευταίο μέρος του sequel των ταινιών των υπερηρώων και πλέον έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα ως τις 24 Απριλίου που θα δούμε την ταινία στους κινηματογράφους. Μετά την ανακοίνωση για τη διάρκεια της νέας ταινίας που έρχεται, μας περιμένει μια ακόμη απρόσμενη έκπληξη που ίσως κάπου στο βάθος να την είχες φανταστεί κι εσύ.

Η Marvel κυκλοφόρησε 32 καινούργια poster από τη επερχόμενη ταινία, χωρίζοντας τους χαρακτήρες σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που επέζησαν από το χτύπημα των δαχτύλων του Thanos και σε αυτούς που μετατράπηκαν σε στάχτη. Όπως θα θυμάσαι ο Λόκι (aka Tom Hiddleston) ήταν ο πρώτος που πέθανε όταν ο Thanos άρχισε να μαζεύει τα infinity stones, όμως είδαμε κάτι που μας «τάραξε».

Το poster του Tom Hiddleston μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που δεν επέζησαν, όμως το tweet του ηθοποιού μας έβαλε σε δεύτερες σκέψεις. Ο 38χρονος ηθοποιός ανέβασε το δικό του poster στο twitter γράφοντας από πάνω πως έρχεται σε έναν μήνα. Τότε οι fans οργίασαν, λέγοντας πως δεν μπορείς να κάνεις tweet και να συζητάς για μια ταινία στην οποία δεν πρωταγωνιστείς αφού έχεις ήδη πεθάνει, πόσο μάλλον να κάνεις tweet το δικό σου poster.

Κάπως έτσι λοιπόν με το υπονοούμενο αυτό του ηθοποιού, όλοι πιστεύουν πως ο Λόκι δεν πέθανε ποτέ στην πραγματικότητα. Για να δούμε θα ισχύσει αυτό;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr