Ο πρίγκιπας Harry κάνει μαθήματα μπαλέτου και είναι ό,τι πιο cute είδαμε σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry κάνει μαθήματα μπαλέτου και είναι ό,τι πιο cute είδαμε σήμερα

Είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς;

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και περιμένουμε με την ίδια ανυπομονησία που έχει και η βασιλική οικογένεια, το πρώτο παιδάκι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Μόλις μερικές εβδομάδες απομένουν και το #babySussex θα έρθει να γεμίσει με ακόμη περισσότερα χαμόγελα τη ζωή του Δούκα και της δούκισσας.

Ένα 24ωρο μετά την είσοδο του Harry και της Meghan στο Instagram με δικό τους κοινό official account βλέπουμε στις αναρτήσεις τους από την επίσκεψη του Harry στο YMCA της Αγγλίας όπου μίλησε σχετικά με τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι νέοι άνθρωποι όσον αφορά την ψυχική υγεία.

Στη συνέχεια στο ίδιο κέντρο που βρέθηκε παρακολούθησε και κάποια μαθήματα μπαλέτου, από μία ομάδα μικρών παιδιών, και αλήθεια δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από τον Harry να κάνει ασκήσεις μπαλέτου. Αν μας διαβάζει το American Ballet Theatre, μάλλον βρήκε το επόμενο αστέρι του. Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς κι εσύ να δεις το παρακάτω βίντεο, στο οποίο προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του στο ένα πόδι.

Τα πάει πολύ καλά πάντως, δε νομίζεις;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr