Meghan Markle: Η… προσβολή από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα νεύρα του Harry

Meghan Markle: Η… προσβολή από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα νεύρα του Harry

Μία νέα μεγάλη κόντρα ανατέλλει;

Και εκεί που λέγαμε ότι όλα πηγαίνουν άψογα ανάμεσα στην Meghan Markle και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έρχεται μία είδηση η οποία αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος ώστε η Δούκισσα του Sussex να γίνει αντάξιά τους.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε μία άκρως προσβλητική απόφαση σε ό, τι έχει να κάνει με την Meghan. Που λέτε, της απαγόρευσε την πρόσβαση στα βασιλικά κοσμήματα, ή τουλάχιστον όχι σε όλα!

Όπως ήταν λογικό, ο Harry έγινε έξαλλος, μιας και όλοι μας έχουμε δει την Kate Middleton να φοράει την τιάρα της Diana. Ωστόσο, πίσω από την απόφαση αυτή υπάρχει παρασκήνιο, μιας και η αιτία δεν είναι μόνο η ιεραρχία και ο διαχωρισμός ρόλων.

Όπως ακούγεται λοιπόν, η Ελισάβετ έχει εκνευριστεί με τις παράλογες απαιτήσεις της Meghan και είπε λίγο να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό (και μάλλον άργησε εδώ που τα λέμε). Οπότε, είπε να της απαγορεύσει για την ώρα την πρόσβαση σε συγκεκριμένα (πολυπόθητα κομμάτια) και για τη συνέχεια έχουμε μέλλον.

Δεν τη βλέπουμε καλά την αμερικανίδα φίλη μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει όταν μία βασίλισσα εκνευρίζεται.

AP 19087522541108