False Alarm: Η επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
False Alarm: Η επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός

Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από περίπου ενάμιση μήνα η δήλωση του διάσημου ηθοποιού στο πάρτι του Vanity Fair ότι είναι single και ψάχναμε να δούμε πότε και τι ακριβώς συνέβη και το διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης. Τελικά απενεργοποιούμε τον συναγερμό, γιατί το διάσημο ζευγάρι όχι μόνο δεν χώρισε, αλλά είναι και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx εξακολουθούν να είναι μαζί και είναι και πολύ ευτυχισμένοι. Απλά κατέληξαν ξανά στο συμπέρασμα πως η σχέση τους είναι καλύτερη, όταν είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και αυτός είναι και ένας καταλυτικός λόγος για να συνεχίσει να υφίσταται η σχέση τους.

«Κρατούσαν για καιρό κρυφή τη σχέση τους και αυτό δούλεψε πολύ καλά και για τους δυο. Για το ζευγάρι η σχέση τους είναι δική τους υπόθεση και κανενός άλλου», αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι. Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα απαθανατίστηκαν μαζί στο Central Park και έδειχναν και πολύ ερωτευμένοι. Επομένως γράψε λάθος και ξέχνα αυτόν τον χωρισμό γιατί δεν ισχύει.