Ποιος κατηγορεί για κλοπή την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Ποιος κατηγορεί για κλοπή την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Ο λογαριασμός στο Instagram έφερε κόντρα

Θυμάσαι που πριν από μερικές ημέρες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απέκτησαν τον δικό τους λογαριασμό στο Instagram κάτω από το username sussexroyal!

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν πλέον αποκτήσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια followers αλλά υπάρχει μια σοβαρή κατηγορία κλοπής.
Βλέπεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Page Six, το εν λόγω username χρησιμοποιούσε εδώ και καιρό ο Kevin Keiley ο οποίος μίλησε υποστήριζε με το προφίλ αυτό την ομάδα soccer Reading FC, οι οποίοι έχουν το παρατσούκλι Royals.

Ο δάσκαλος οδήγησης μίλησε στο Radio 1 Newsbeat και εξήγησε πως μέσα σε ένα βράδυ το προφίλ του μετατράπηκε σε _royalsussex_ χωρίς κανείς να του ζητήσει την άδεια και πιστεύει πως πρόκειται για καθαρή κλοπή από το Instagram ή τον ίδιο τον πρίγκιπα που ζήτησε να γίνει κάτι τέτοιο.

Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησα, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο.
Το Instagram επιβεβαίωσε πως το όνομα είχε αλλάξει και εξήγησε στον Βρετανό πως έχει το δικαίωμα αυτό εφόσον είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο. Το παλάτι και οι Sussexes δεν έχουν σχολιάσει προς το παρόν την είδηση.