Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η κίνηση ματ λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η κίνηση ματ λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους

Τι έκανε το πριγκιπικό ζεύγος;

Λίγες μόλις εβδομάδες απομένουν για τη γέννηση του νέου βασιλικού μέλους και το ζευγάρι προχώρησε σε μία κίνηση ματ, που ενδεχομένως να επηρεάσει και τη γέννηση του μωρού τους. Εδώ και αρκετούς μήνες ακούμε και διαβάζουμε πως ο πρίγκιπας και η σύζυγός του θα φύγουν από το παλάτι του Kensington και θα μετακομίσουν στο Windsor.

Όμως μετακόμιση ακούγαμε και μετακόμιση δεν βλέπαμε. Και ο καιρός πέρασε και κάπως πιστέψαμε πως αφού ανακοινώθηκε πως θα γεννήσει στο Lido Wing, τελικά δεν θα συμβεί ούτε η μετακόμιση. Και κάπου εδώ έχουμε μια ανατροπή, αφού πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε, πως ο Δούκας και η δούκισσα του Sussex μετακόμισαν στο Frogmore Cottage, μέσα στο κάστρο του Windsor.

Δημοσιεύματα του People αναφέρουν πως πλέον ο Harry και η Meghan μένουν στο Frogmore, ένα μέρος που έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, αφού εκεί κοντά πραγματοποιήθηκε και η απογευματινή δεξίωση του γάμου τους και ήταν και το σκηνικό όπου έβγαλαν τις φωτογραφίες τους. Αυτό αυτομάτως μπορεί πάντως να σημαίνει πως τελικά δεν θα γεννήσει στο Lido, αλλά στο Frimley Park στο Surrey.

Θα δούμε σε λίγες εβδομάδες.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr