Απίστευτο! Η γυναίκα με την οποία ο Travis απάτησε την Kylie βρίσκεται στην οικογένειά της

Απίστευτο! Η γυναίκα με την οποία ο Travis απάτησε την Kylie βρίσκεται στην οικογένειά της

Αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Λίγα 24ωρα μετά που ξέσπασε το σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian (για 2η φορά), κυκλοφόρησαν παρόμοιες φήμες και για τον Travis Scott με την Kylie Jenner. Η νεαρή reality star είχε υποψίες πως ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της την απάτησε, με εκείνον να αρνείται ωστόσο τα πάντα. Κι εκεί που πιστέψαμε πως τα βρήκαν και δεν τίθεται θέμα ανάμεσά τους βλέπουμε το εξώφυλλο του Life&Style και μένουμε με το στόμα ανοιχτό.

Κυριολεκτικά όμως και χωρίς καμία απολύτως υπερβολή. Η Kylie Jenner προδόθηκε από την οικογένεια της και μάλιστα από την ίδια της την αδερφή. Τι εννοούμε; Το εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρει πως η Kendall Jenner κοιμήθηκε με τον Travis Scott, αφήνοντας την Kylie (κι εμάς) με το στόμα ανοιχτό. Αναφέρεται επίσης πως υπάρχουν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη μυστική τους σχέση.

Η 21χρονη δισεκατομμυριούχος φαίνεται να έχει δηλώσει πως νιώθει απίστευτα προδομένη και πως η Kendall «έχει πεθάνει» για εκείνη. Εμείς πάλι έχουμε χάσει τα λόγια μας κι ελπίζουμε πως αυτό το εξώφυλλο είναι ένα κακόγουστο αστείο. Εξάλλου οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram δεν μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr