Survivor 3: Υπάρχει μια διαφορά με το περσινό που δεν είχες παρατηρήσει έως τώρα

Survivor 3: Υπάρχει μια διαφορά με το περσινό που δεν είχες παρατηρήσει έως τώρα

Ή μήπως την έχεις καταλάβει;

Το φετινό Survivor δεν είναι όπως το ξέραμε και οι διαφορές του με τα προηγούμενα χρόνια είναι αρκετές. Αρχικά φέτος είναι μεικτό με παίκτες Έλληνες και Τούρκους, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο ομάδες δεν χωρίζονται στις δύο χώρες, αλλά είναι ανάμεικτες και ονομάζονται «μαύροι» και «άσπροι». Οι κόντρες βέβαια συνεχίζονται και φέτος, αφού όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Πέρα από το πως διεξάγεται φέτος το παιχνίδι όμως, υπάρχει μια διαφορά ακόμη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα την οποία ενδεχομένως και να μην είχες παρατηρήσει. Όπως ίσως θυμάσαι τόσο στο Survivor 1, όσο και στο Survivor 2, οι άντρες παίκτες και των δύο ομάδων αγωνιζόντουσαν ως επί των πλείστων χωρίς μπλούζες, και οι γυναίκες με πολύ κοντά σορτσάκια.

Φέτος λοιπόν αν το έχεις παρατηρήσει οι παίκτες της τουρκικής ομάδας (προτού χωριστεί) δεν είχαν αγωνιστεί ούτε μία φορά χωρίς τις μπλούζες τους, ενώ τα σορτσάκια και οι μπλούζες που φορούν οι Τουρκάλες παίκτριες είναι όλα πολύ μακριά και καλύπτουν σχεδόν όλο τους το σώμα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις Ελληνίδες παίκτριες που φορούν τα κοντά σορτς και μπλουζάκια τους και μας δείχνουν και το καλλίγραμμο σώμα τους.

Πιστεύεις πως από την πλευρά της τουρκικής ομάδας αυτό συμβαίνει για κάποιον λόγο ή είναι απλά μία παρατήρηση που έχουμε κάνει μόνο εμείς παρακολουθώντας το;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr