Δεν κάνουμε πλάκα: Ο πρίγκιπας Harry θα γίνει τηλεοπτικός παρουσιαστής με την Oprah στο πλευρό του

Πατούλια Κατερίνα
Δεν κάνουμε πλάκα: Ο πρίγκιπας Harry θα γίνει τηλεοπτικός παρουσιαστής με την Oprah στο πλευρό του

Η ανακοίνωση της τηλεοπτικής καριέρας του πρίγκιπα έγινε μέσω Instagram

Μια νέα καριέρα ξεκινά για τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος θα αναλάβει και ρόλο παρουσιαστή!

Και όχι δεν κάνουμε πλάκα. Όπως ανακοινώθηκε στο λογαριασμό του Harry και της Meghan στο Instagram, o πρίγκιπας συνεργάστηκε με την Oprah Winfrey και μαζί δημιούργησαν μια σειρά επεισοδίων που θα προβληθεί το φθινόπωρο στη νέα τηλεόραση της Apple, την Apple TV+.

Σκοπός της σειράς είναι να βοηθηθούν τα άτομα που υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο 34χρονος πρίγκιπας έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το πνευματικό break down στο οποίο βρέθηκε και για το πώς πάλεψε να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας του Diana τα προηγούμενα χρόνια. Ο Harry έχει εξομολογηθεί πως έκλεισε την αληθινή επικοινωνία με όλους για περισσότερες από δύο δεκαετίες παρότι ο αδερφός του William μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς.

Με την σειρά αυτή, ο Harry θέλει να διώξει το στίγμα από τους ανθρώπους που υποφέρουν από κάποια ψυχική διαταραχή.

Η φιλία του Harry με την Oprah είχε φανεί από τον πριγκιπικό γάμο τον περασμένο Μάιο, όταν είχε βρεθεί ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Η ανακοίνωση του royal Sussex λογαριασμού στο Instagram ανέφερε μεταξύ άλλων:


https://www.instagram.com/p/BvdDiNrB08e

«Ο πρίγκιπας και η Oprah Winfrey δούλεψαν εδώ και μήνες για την σειρά ντοκιμαντέρ και θα επικεντρωθούν τόσο στις ασθένειες ψυχικής υγείας όσο και στην καλυτέρευση της ψυχικής υγείας με σκοπό να εμπνεύσουν τους τηλεθεατές να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους, όχι μόνο για να επιβιώσουν αλλά για να διαπρέψουν».

Η ανακοίνωση καταλήγει σε μια φράση του Harry που συμπυκνώνεται στα εξής:

«Πιστεύω πως η καλή πνευματική υγεία και ευεξία είναι το κλειδί για μια ισχυρή ηγεσία, για παραγωγικές κοινότητες που άτομα που έχουν έναν σκοπό.

Ελπίζουμε αυτή η σειρά να είναι θετική και διαφωτιστική και θα μοιραστούμε πολλές ιστορίες που το ανθρώπινο πνεύμα αγωνίζεται στα πιο σκοτεινά σημεία ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να καταλάβουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και να γίνουμε καλύτεροι, Είμαι πολύ περήφανος που θα δουλέψω με την Oprah στο πλευρό μου σε αυτό το ζωτικής σημασίας project».

Διάβασε ακόμα: Παραλίγο ατύχημα με drone πάνω από το νέο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle