Θυμάσαι πώς βγήκε η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Diana από το μαιευτήριο

Πατούλια Κατερίνα
Θυμάσαι πώς βγήκε η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Diana από το μαιευτήριο

Η έξοδος που ήθελε να αποφύγει η Meghan στη δική της γέννα

Η Meghan αποφάσισε να έχει μια πιο ιδιωτική γέννα κι αυτό σημαίνει πως δεν θα αναγκαστεί να βγει από το μαιευτήριο και να ποζάρει στον φακό των φωτογράφων.

Εμείς θυμόμαστε σήμερα την έξοδο της Kate Middleton και της πριγκίπισσας Diana από το μαιευτήριο, αυτή που τόσο απεγνωσμένα θέλει να αποφύγει η Markle.

Αρχικά, να σου θυμήσουμε πως και τα τρία παιδιά της Kate και του William γεννήθηκαν στο St Mary's Hospital στο Πάντινγκτον και συγκεκριμένα στη ιδιωτική πτέρυγα Lindo, εκεί όπου, για την ιστορία, είχε γεννηθεί και ο μπαμπάς τους Γουίλιαμ (στις 21 Ιουνίου 1982) και ο θείος τους Χάρι (στις 15 Σεπτεμβρίου 1984).

Για την ιστορία, ο Γουίλιαμ είναι ο πρώτος μονάρχης που γεννήθηκε εκτός παλατιού, στο νοσοκομείο, ενώ ο Κάρολος ο πρώτος που βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα του όταν γεννούσε.

Οι γέννες της Kate

Η γέννηση του διαδόχου: 22 Ιουλίου 2013 και η Kate φέρνει στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον πρωτότοκο γιο της πρίγκιπα Γεώργιο μετά από δέκα ώρες ωδίνων. Λίγες ώρες αργότερα, η Middleton βγαίνει από το μαιευτήριο με γαλάζιο πουά φόρεμα που θυμίζει την εικόνα της πριγκίπισσας Diana κατά την έξοδό της από το ίδιο μαιευτήριο κρατώντας τον πρίγκιπα William αγκαλιά.

Η γέννηση της Charlotte: 2 Μαΐου του 2015 και η Kate φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3 κιλά και 764 γραμμάρια. Ο Γουίλιαμ ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια της γέννας. Την ίδια ημέρα, η Kate βγαίνει από το St’s Marys με ένα λευκό και κίτρινο φόρεμα.

Η γέννηση του Louis: 23.4.2018 και λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου η δούκισσα του Cambridge μπήκε στο μαιευτήριο και λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.800 κιλών. Η Kate βγαίνει από το μαιευτήριο με ένα κόκκινο φόρεμα, σαφής αναφορά στην έξοδο της Diana με τον πρίγκιπα Harry αγκαλιά.

Οι τοκετοί της Lady Di

Χωρίς μεγάλα και πλατιά χαμόγελα, με μια τεράστια ανασφάλεια στο πρόσωπό της, η Diana βγαίνει από το μαιευτήριο με τον William τον οποίο όμως κρατά αγκαλιά ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος. Η Diana φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και ποζάρει μακριά από το σύζυγό της.

Λίγα χρόνια αργότερα, η Diana βγαίνει από το St’s Marys ντυμένη στα κόκκινα κρατώντας τον Harry αγκαλιά.

Πώς είναι εσωτερικά η ιδιωτική πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary's