#babySussex: Πότε θα δει ο κόσμος το μωρό της Meghan Markle και του Harry;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#babySussex: Πότε θα δει ο κόσμος το μωρό της Meghan Markle και του Harry;

Πόσο άμεσα θα δούμε το νέο βασιλικό μέλος;

Στην αναμονή της γέννησης του πρώτου τους παιδιού βρίσκονται ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και μαζί με το πριγκιπικό ζεύγος ανυπομονούν και οι κάτοικοι της Αγγλίας για τον νέο διάδοχο που θα έρθει από μέρα σε μέρα. Με τα τελευταία στοιχήματα να αναφέρουν ότι το μωρό τους θα γεννηθεί την ημέρα του Brexit (aka 12 Απριλίου) όλοι αναρωτιούνται πότε θα το δουν αφού γεννηθεί.

Μάθε λοιπόν, πως όταν γεννηθεί το μωρό πρέπει να το μάθει πρώτα η βασίλισσα Ελισσάβετ, ο πρωθυπουργός και ο κυβερνήτης κάθε Κοινοπολιτείας. Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλική οικογένειας και της οικογένειας της Meghan στην Αμερική θα το μάθουν στη συνέχεια. Η πρώτη που θα το μάθει είναι η βασίλισσα, γι’ αυτό εάν το μωρό γεννηθεί τα μεσάνυχτα κι εκείνη κοιμάται, η ανακοίνωση θα βγει το πρωί.

Μόλις ενημερωθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι και τα συγγενικά πρόσωπα θα συνταχθεί επίσημο σημείωμα από τους γιατρούς της Meghan, το οποίο θα επιβεβαιώνει το φύλο του μωρού, το βάρος και την ώρα γέννησης. Αυτή η ειδοποίηση θα μεταφερθεί στο παλάτι του Buckingham, υπό την αστυνομική φρουρά, όπου θα πλαισιωθεί και θα τοποθετηθεί σε ένα καβαλέτο στο προαύλιο του παλατιού, για να τη διαβάσει το κοινό.

Ανάλογα με το που θα γεννήσει η Meghan, ο τελάλης της πόλης θα ανακοινώσει τη γέννηση την ίδια στιγμή. Στη συνέχεια το τμήμα δημοσίων σχέσεων του παλατιού θα ανακοινώσει την είδηση στα social media και τα sites. Εάν η Meghan και ο Harry δεν ακολουθήσουν την παράδοση, τότε μάλλον δεν θα δούμε το μωρό τη μέρα της γέννησης του, καθώς η ίδια έχει πει πως θέλει να κρατήσει ιδιωτική τη γέννηση του παιδιού της και να μην πιεστεί να βγει στην κάμερα και μπροστά στους φωτογράφους λίγες ώρες μετά τη γέννα.

Όσον αφορά στο όνομά του, αυτό μάλλον θα καθυστερήσει λίγο, αν σκεφτείς πως στον πρίγκιπα Louis περιμέναμε περίπου 10 μέρες για να μάθουμε το όνομά του.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr