Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle; Τα νέα στοιχήματα που ανατρέπουν τη γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle; Τα νέα στοιχήματα που ανατρέπουν τη γέννα

Μια νέα μέρα ξημέρωσε στο παλάτι

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο οι φήμες και οι εικασίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Meghan Markle μεγαλώνουν. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη δούκισσα του Sussex να γεννάει από μέρα σε μέρα και αυτό γιατί η μητέρα της Doria Ragland βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ωστόσο υπάρχουν μερικά ακόμη πιο σημαντικά στοιχεία που μαρτυρούν πως η Meghan Markle θα γεννήσει πιο σύντομα από αυτό που περιμένουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun η αναμενόμενη ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους είναι η 21η Απριλίου, όπου έχει τα γενέθλια της και η βασίλισσα Ελισάβετ. Υπάρχει όμως μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Υπάρχουν νέα στοιχήματα που θέλουν το μωρό της Meghan και του Harry να γεννιέται παράλληλα με το Brexit αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Brexit θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές και έντονες. Σου θυμίζουμε επίσης πως τα τελευταία στοιχήματα θέλουν το μωρό να είναι κορίτσι, μετά και τις δηλώσεις της Serena Williams.

Για να δούμε θα επικρατήσουν τα στοιχήματα ή θα περιμένουμε ακόμη μερικές ημέρες μέχρι τον ερχομό του #babySussex;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr