Η νεαρή Diana μας έχει κλέψει την καρδιά και μοιάζει απίθανα με την πριγκίπισσα

Πατούλια Κατερίνα
Η νεαρή Diana μας έχει κλέψει την καρδιά και μοιάζει απίθανα με την πριγκίπισσα

Το κορίτσι που μας θυμίζει την Diana όσο κανένα άλλο

Με ανυπομονησία περιμένουμε την τρίτη σεζόν του τηλεοπτικού The Crown που θα προβληθεί μέσα στο καλοκαίρι ενώ ήδη ξεκινούν τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν.

Σε αυτήν, την τέταρτη σεζόν, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη νεαρή πριγκίπισσα Diana και το κυνήγι για την εύρεση ηθοποιού που θα ενσαρκώσει την θλιμμένη και αδικοχαμένη μητέρα του πρίγκιπα William και Harry ξεκίνησε πριν καιρό.

Εν τέλει, τον ρόλο πήρε η άγνωστη μέχρι σήμερα ηθοποιός Emma Corrin, 23 ετών σήμερα που το θλιμμένο βλέμμα της μας θυμίζει πολύ τη νεαρή Diana.

H επιλογή της Emma ανακοινώθηκε σε ένα post στο Instagram και το Twitter στον επίσημο λογαριασμό της σειράς και η νεαρή ηθοποιός έκανε repost γράφοντας πως είναι ενθουσιασμένη από εδώ ως το φεγγάρι και νιώθει τεράστια τιμή που θα συμμετάσχει σε ένα τόσο μεγάλο project.

Η Emma γεννήθηκε στο Tunbridge Wells του Kent και ζει με την οικογένειά της στο Sevenoaks, ενώ αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, με σπουδές στην Αγγλική λογοτεχνία στο St John's College.



«H Emma είναι ένα λαμπερό ταλέντο που μας αιχμαλώτισε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Diana Spencer. Έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Diana, αλλά έχει σε αφθονία, το εύρος και την περιπλοκότητα για να υποδυθεί μια εκπληκτική γυναίκα που μετατράπηκε από ανώνυμη έφηβη στην πιο εμβληματική γυναίκα της γενιάς της», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan.

Aς κάνουμε λίγη υπομονή και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στο γάμο του Κάρολου με την Diana και στο ποιο ρόλο έπαιξε η Camilla και η βασίλισσα Ελισάβετ!