Η μεγάλη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην τηλεόραση

Η μεγάλη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην τηλεόραση

Και περιμέναμε πολύ γι’ αυτό

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Την ανακοίνωση έκανε μέσα από το Instagram account της πριν από κάποιες μέρες, ανεβάζοντας την πιο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία της, με τον γιο της Σάββα. Η παρουσιάστρια δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του δεύτερου παιδιού της, όμως μας έδειξε μια υποψία της φουσκωμένης της κοιλίτσας.

Η Δούκισσα όμως μας επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη. Εχθές το βράδυ ανέβασε στο account της στο Instagram δύο story με φωτογραφίες από την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, η οποία ήταν το μακρινό 2017 που παρουσίαζε το SYTYCD. Φυσικά και είναι περιττό να σχολιάσουμε το απίστευτο σώμα της στη φωτό, δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε την έκπληξη που μας έκανε.

Η μέλλουσα μανούλα θα επιστρέψει στην τηλεόραση κι έχουμε ξετρελαθεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να τη δεις είναι να συντονιστείς στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σήμερα το μεσημέρι. «Αυτή ήταν η τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση, πριν από δύο χρόνια σχεδόν. Μετά από πολύ καιρό λοιπόν, ζωντανά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Είπα να πάω….για την παρέα».

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.