Khloe Kardashian: Η φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της που βλέπουμε πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Η φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της που βλέπουμε πρώτη φορά

Ένας χρόνος με την True Thompson

Το 2018 που έφυγε ήταν μία από τις πιο όμορφες χρονιές για την οικογένεια Kardashian/Jenner, καθώς τους έφερε κάτι πολύ πολύτιμο. Τρία νέα μέλη προστέθηκαν στην «αγέλη» με την Khloe και την Kylie Jenner να γίνονται πρώτη φορά μανούλες. Με περίπου δύο μήνες διαφορά γέννησαν οι δύο διάσημες αδερφές, μόνο που στην Khloe το μωρό αυτό «κόστισε» κάτι παραπάνω.

Εχθές η True Thompson είχε τα 1α της γενέθλια, με την 34χρονη reality star να μας βομβαρδίζει με story και φωτογραφίες της από νωρίς το απόγευμα. Τόσο όμως η γέννηση της, όσο και τα πρώτα της γενέθλια σημαδεύτηκαν και επισκιάστηκαν από το σκάνδαλο απιστίας που ξέσπασε από τον μπασκετμπολίστα μπαμπά της Tristan Thompson, στην μαμά της, Khloe.

Η 34χρονη πέρασε πολλά όμως το πιο σημαντικό ήταν πως τόσο στη γέννα, όσο και στα γενέθλια της κόρης της, ο σύντροφό της ήταν απών. Και κάπου έκανε κι εκείνη λάθη. Όπως και να έχει η Khloe γιόρτασε στο Instagram τα γενέθλια της κόρης της με τον πιο εμφατικό τρόπο και ανεβάζοντας σε story όχι μία, αλλά περίπου 50 φωτογραφίες της True με εκείνη από τη γέννηση της να τη βλέπουμε πρώτη φορά.


https://www.instagram.com/p/BwKsVpSBQPE

Δες τις φωτογραφίες της χαριτωμένης True στη gallery παρακάτω. Aυτό που ξεχωρίζει είναι η φανταστική τούρτα, τα πολλά λουλούδια και το φανταστικό σκηνικό με ροζ και φούξια μπαλόνια. Happy birthday True!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr