Ο Tristan Thompson πήγε στα γενέθλια της True και η Khloe μόνο που δεν τον «έδειρε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Tristan Thompson πήγε στα γενέθλια της True και η Khloe μόνο που δεν τον «έδειρε»

Το απίστευτο βίντεο που απαθανατίστηκαν

Την Παρασκευή η True Thompson, κόρη της Khloe Kardashian και του μπασκετμπολίστα Tristan Thompson, είχε τα πρώτα της γενέθλια, με την reality star να μας βομβαρδίζει στα stories της με φωτογραφίες από τότε που γεννήθηκε η μικρούλα. Μέσα σε αυτές ήταν και μία από την ημέρα της γέννησής της, που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Το Instagram account της Khloe γέμισε με φωτογραφίες της μικρούλας, ενώ το πάρτι της, ήταν απλά υπέροχο. Ωστόσο, το πιο σημαντικό από όλα ήταν, ότι σε αυτό πήγε και ο μπαμπάς και πρώην σύντροφός της Khloe, Tristan Thompson. Δεν λέμε πολύ καλή κίνηση μετά από όλα όσα έκανε να πάει στο πάρτι της κόρης του, όμως η reality star δεν έδειξε πολύ ενθουσιασμένη.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media η Khloe κρατάει στην αγκαλιά της την True, και δίπλα της φαίνεται ο μπαμπάς της. Εκείνος χαϊδεύει την πλάτη της μικρούλας και τη στιγμή που πάει να την πιάσει από τη μέση για να τη σηκώσει αγκαλιά η Khloe γυρίζει και τον κοιτάζει με ένα τρομερά δολοφονικό βλέμμα. Πιστεύουμε δηλαδή πως σε κάθε άλλη περίπτωση και αν μπορούσε να συμβεί αυτό μπορεί και να τον έδερνε.

Ένα μπράβο να της πούμε για την υπομονή της και που τον κάλεσε να παρευρεθεί στα γενέθλια της κόρης του.

Δες το βίντεο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BwQhbdShZEl