Ο πρώην της Kourtney Kardashian πήγε στο πάρτι της και οι φήμες επανασύνδεσης φούντωσαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην της Kourtney Kardashian πήγε στο πάρτι της και οι φήμες επανασύνδεσης φούντωσαν

Τι συμβαίνει εδώ;

Τους τελευταίους μήνες η Kourtney Kardashian είναι μία single sexy μαμά, μιας και είχε χωρίσει με τον σύντροφό της Younes Bendjima, με τον οποίο ήταν μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Το διάστημα αυτό κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για νέες σχέσεις της reality star, όμως καμία δεν φάνηκε να ισχύει. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αποδείξεις πως είναι και πάλι μαζί με τον πρώην της, με τον οποίο χώρισε το Αύγουστο.

Όχι μόνο της έκανε ένα κολακευτικό σχόλιο σε φωτογραφία της στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, φάνηκε πως τον κάλεσαν και στο πάρτι της που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η Kourtney έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με αγαπημένους φίλους και συγγενείς και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Younes.

Μπορεί να μην απαθανατίστηκε σε κάποια φωτογραφία ή βίντεο μαζί της, όμως ήταν αρκετά τα δύο story που εκείνος έκανε από το πάρτι. Στην αρχή ανέβασε ένα βίντεο όπου φαινόταν μόνο πόδια να χορεύουν γράφοντας: «ξέρεις τι ώρα είναι», ενώ στη συνέχεια ανέβασε κι ένα story με τις custom made πετσέτες από το πάρτι της, η οποία έγραφε «happy birthday Kourt».

Και όπως αντιλαμβάνεσαι η παρουσία του εκεί, αλλά και το σχόλιο του στη reality star μόνο φήμες επανασύνδεσης θα μπορούσε να φουντώσει. Από την άλλη θα μας πεις πως θα μπορούσαν απλά να έχουν παραμείνει δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι. Υπάρχει όμως φιλία ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες που πριν υπήρξαν ζευγάρι; Εσύ τι πιστεύεις;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr