Spoiler alert: Αυτός ο αγαπημένος παίκτης του MasterChef έχει αποχωρήσει από το σπίτι

Spoiler alert: Αυτός ο αγαπημένος παίκτης του MasterChef έχει αποχωρήσει από το σπίτι

Αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Οι μέρες περνούν το MasterChef συνεχίζεται, και μπορεί η Σπυριδούλα να εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι για έκτη συνεχόμενη φορά, όμως η μέρα που θα αποχωρήσει θα θυμίσει στιγμές αποχώρησης Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor 1. Ποιος θα ξεχάσει εκείνη την επική στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Στέλιο;

Κάπως έτσι περιμένουμε καρτερικά και τη στιγμή που θα κουνήσουμε το μαντίλι στην Σπυριδούλα. Μέχρι να έρθει όμως αυτή η στιγμή ελπίζουμε να μην φύγει πριν από αυτή κάποιος από τους υπόλοιπους αγαπημένους μας παίκτες. Και το λέμε αυτό γιατί είδαμε μια φωτογραφία, με έναν από αυτούς να βρίσκεται ήδη έξω, και δεν στο κρύβουμε έχουμε στεναχωρηθεί ιδιαίτερα.

Δεν γνωρίζουμε εάν η αποχώρηση αυτή είναι αυτής της εβδομάδας ή εάν η φωτογραφία είναι παλιά, είδαμε όμως σε αυτή τον Παντελή να πίνει καφέ με τους φίλους του, και αυτή η Μεγάλη Δευτέρα καθόλου καλά δεν ξεκίνησε. Αρνούμαστε να πιστέψουμε σε αυτή την αποχώρηση και αν πραγματικά ισχύει, ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί αφού πρώτα έχει φύγει η Σπυριδούλα, τουλάχιστον να υπάρχει μια ηθική ικανοποίηση.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.