Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν στην Αφρική μετά τη γέννηση του μωρού τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν στην Αφρική μετά τη γέννηση του μωρού τους;

Τι απαντάει το παλάτι;

Αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν η καλύτερη για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, οι οποίοι τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι Μπορεί ακόμη να μην έχουμε μάθει κάτι σχετικά με το αν η δούκισσα έχει γεννήσει ή όχι, όμως οι φήμες γύρω από το όνομα της δίνουν και παίρνουν. Άλλες είναι καλές, άλλες κακές και άλλες απλά ανυπόστατες.

Και μόνο την οικογένεια της Meghan Markle να σκεφτείς και όλα αυτά που έκανε, αντιλαμβάνεσαι γιατί λέμε πως υπήρχαν και κακές στιγμές. Τα τελευταία 24ωρα όμως κυκλοφορεί μια καινούργια φήμη, η οποία δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αν ισχύει ή όχι. Όχι δεν αφορά τη γέννηση του μωρού, αλλά το γεγονός πως το royal ζεύγος και το παιδί τους θα μετακομίσουν στην Αφρική.

Πρόσφατα ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έφυγαν από το Kensington όπου έμεναν με τον William και την Kate και μετακόμισαν στο Frogmore cottage, μετά και τις φήμες για ρήξη στη σχέση των δύο ζευγαριών. Τώρα όμως αναφέρεται ότι οι αξιωματούχοι του παλατιού ανησυχούν για το γεγονός ότι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την παγκόσμια προσοχή που έχει ο Harry και η Meghan.

«Τους έστειλαν στο Frogmore για να προσπαθήσουν να τους κρατήσουν έξω από το προσκήνιο για λίγο. Αυτό είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Ανησυχούν ότι ο Harry και η Meghan θα δημιουργήσουν μια εντελώς ξεχωριστή επιχείρηση που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει», είπε μια πηγή στους Sunday Times. «Υπάρχουν συζητήσεις στους κύκλους του παλατιού για το πώς θα εκμεταλλευτούν το ζευγάρι και αυτή την τεράστια παγκόσμια προσοχή που έχουν».

Η βασιλική πηγή εξήγησε επίσης πως ο Harry και η Meghan θα μπορούσαν να φύγουν για το εξωτερικό και η ιδέα μετακόμισης στον Καναδά ή την Αυστραλία συζητήθηκε και απορρίφθηκε. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο μετακόμισης του ζευγαριού στην Αφρική για δύο με τρία χρόνια, η οποία θα συνδυαστεί και με δουλειά, προκειμένου να κοπάσει όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί.

Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε η Meghan να καταλήξει σαν τη Diana όπως έχει πει στο παρελθόν και ο George Clooney.