Η αποκάλυψη της Britney Spears για τα κιλά της και οι νέες φωτογραφίες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Britney Spears για τα κιλά της και οι νέες φωτογραφίες της

Τι είπε η διάσημη τραγουδίστρια;

Πριν από δύο ημέρες η Britney Spears βγήκε από την κλινική ψυχικής υγείας στην οποία νοσηλευόταν από τις αρχές Απριλίου. Η ίδια μάλιστα σε ένα μακροσκελές post στο Instagram account της μίλησε γι’ αυτό και την απόφαση της να μπει στην κλινική, και προέτρεψε τους fans της να μην διαβάζουν θέματα που δεν ισχύουν και που δεν έχουν καμία βάση και σχέση με την πραγματικότητα.

Η 37χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε δεύτερη σερί μέρα σε βόλτα της έξω, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες βγήκε για frozen yogurt και ομολογούμε πως έδειχνε πολύ καλύτερα από την πρώτη της έξοδο. Μάλιστα επέστρεψε και στην καθημερινή γυμναστική της και στα βιντεάκια που μας ανέβαζε κάθε τόσο, μόνο που αυτή τη φορά αποκάλυψε και κάτι καινούργιο.

Η Britney λοιπόν, αποκάλυψε πως έχασε και τρία κιλά στο διάστημα αυτό εξαιτίας τους άγχους της. «Ποιος να το ήξερε πως το άγχος σε βοηθάει να χάσεις κιλά; Έχασα 3 κιλά αυτό το διάστημα, από εμένα είναι ναι», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της και συνέχισε να κάνει τη γυμναστική της. Στις νέες της φωτογραφίες πάντως δείχνει πράγματι αρκετά αδυνατισμένη.

Δες τις στη gallery παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BwpOJ-XgOYE

Με πληροφορίες από το JustJared

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr