Η πρώτη εμφάνιση της Britney Spears μετά την εισαγωγή της στη κλινική ψυχικής υγείας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της Britney Spears μετά την εισαγωγή της στη κλινική ψυχικής υγείας

Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Ήταν αρχές Απριλίου όταν μάθαμε πως η Britney Spear αποφάσισε να μπει σε κλινική ψυχικής υγείας προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό της και να φροντίσει την υγεία της. Και μετά από τρεις εβδομάδες σχεδόν την είδαμε για πρώτη φορά με τον σύντροφό της Sam στο ξενοδοχείο Montage στο Beverly Hills, όπου κι έκανε βόλτα την Κυριακή του Πάσχα τους.

Η 37χρονη τραγουδίστρια έδειχνε πραγματικά αγνώριστη και πολύ κουρασμένη θα λέγαμε. Φορώντας ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και κρατώντας στην αγκαλιά της την τσάντα της, ακολούθησε τον αγαπημένο της στην έξοδο από το ξενοδοχείο, και λίγο έλειψε να μην τη γνωρίσουμε. Δεν έχει γίνει γνωστή η πορεία της μέσα στην κλινική και πως τα πήγε αυτό το διάστημα, όμως από τις φωτογραφίες δεν έδειχνε να είναι και πολύ καλά.

Το βλέμμα της ήταν τελείως απλανές, φαινόταν τελείως χαμένη, ενώ φάνηκε να περπατάει τελείως μηχανικά. Ο Sam ήταν κάθε λεπτό δίπλα της και αυτό ήταν τουλάχιστον μία πολύ όμορφη κίνηση από μέρους του. Ο 25χρονος δεν «γύρισε την πλάτη» στην αγαπημένη του, μετά την επιλογή της για εισαγωγή στην κλινική και αυτό είναι σίγουρα κάτι που της έκανε καλό.

Ελπίζουμε άμεσα να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να βρει τον παλιό καλό της εαυτό, γιατί αυτές οι φωτογραφίες δεν αντιπροσωπεύουν τη Britney που ξέρουμε.

Με πληροφορίες από τη DailyMail



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr