Η τηλεοπτική Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» πήρε μια απόφαση που μας ενθουσίασε

Πατούλια Κατερίνα
Η τηλεοπτική Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» πήρε μια απόφαση που μας ενθουσίασε

Ένα νέο που χαροποίησε τους απανταχού fans του Beverly Hills 90210

Ακριβώς μία ημέρα πριν το βαρύ εγκεφαλικό που οδήγησε στο θάνατο του Luke Perry, του αγαπημένου μας τηλεοπτικού Dylan McKay, είχε ανακοινωθεί το reboot του παλιού καλού Beverly Hills, στο οποίο θα συμμετείχαν όλοι οι ηθοποιοί του 90 πλην του Perry και της Shannen Doherty.

Όπως φάνηκε στην πορεία, η απώλεια του Perry συσπείρωσε και έφερε κοντά τους ηθοποιούς που πέρασαν περίπου δέκα χρόνια μαζί και μόλις πριν λίγες ώρες, η Doherty, η τηλεοπτική Brenda Walsh πήρε την απόφαση και ανακοίνωσε την επιστροφή της στο BH90210 του δικτύου Fox το καλοκαίρι του 2019.

Η Shannen προστέθηκε στο cast, των Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling που έχουν ήδη υπογράψει την επιστροφή τους στη σειρά που τους έκανε διάσημους πριν 19 χρόνια.

Η Doherty που ξεπέρασε τον καρκίνο στο στήθος πριν μερικά χρόνια, ανακοίνωσε την επιστροφή της με μια φωτογραφία στο Instagram, ενώ και η Jennie Garth δήλωσε ενθουσιασμένη που όλες οι γυναίκες που αγαπήσαμε στη δεκαετία του 90 θα είναι και πάλι μαζί.

Εν το μεταξύ, πριν λίγες ημέρες παίχτηκε η τελευταία σκηνή του Luke Perry στο Riverdale, η οποία είναι και η τελευταία τηλεοπτική του σκηνή ενώ αναμένουμε ακόμα την τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο στο πλευρό του Brad Pitt Και του Leonardo Di Caprio.