Avengers Endgame: Η Gwyneth Paltrow ανέβασε την πιο super φωτογραφία από τα παρασκήνια

Avengers Endgame: Η Gwyneth Paltrow ανέβασε την πιο super φωτογραφία από τα παρασκήνια

Μια κάποια συγκίνηση μας κατέβαλε

Μπορεί στην Ελλάδα το Avengers: Endgame να προβάλλεται από τη μεγάλη Τετάρτη, στο εξωτερικό έκανε πρεμιέρα στις 26 Απριλίου, σπάζοντας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όλα τα Box Office. Οι εισπράξεις που έκανε στις 3 ημέρες προβολής του ξεπέρασαν το 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ανακηρύσσοντας τη στην πρώτη ταινία που καταφέρνει να το κάνει αυτό στο πρώτο διήμερο προβολής της.

Κι όντας ακόμη επηρεασμένες από αυτό το υπερθέαμα που παρακολουθήσαμε όχι μία, αλλά δύο (μέχρι στιγμής) φορές) κάπως συγκινηθήκαμε βλέποντας στο Instagram τη φωτογραφία που ανέβασε στο account της η Gwyneth Paltrow. Η σύζυγος (στην ταινία) του Tony Stark aka IronMan πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της account στην οποία απαθανατίζεται η ίδια, ο IronMan, η Black Widow (aka Scarlett Johansson) και o Don Cheadle (aka War Machine).

Στη φωτογραφία έδειχναν όλοι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, με την Gwyneth να γράφει: «Τι Σαββατοκύριακο! Από το IronMan 2 μέχρι τα παρασκήνια του Avengers Endgame με αυτή την ομάδα. Eκπληκτικό να είμαι μέρος ενός τέτοιου φαινομένου. Συγχαρητήρια στη γιγαντιαία ομάδα που έκανε την ταινία αυτή δυνατή».

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω, όμως πριν τη δεις πρέπει asap να δεις την ταινία.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr