Οι 2 βασικές ενδείξεις πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει

Οι 2 βασικές ενδείξεις πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει

Οι ειδικοί στο royal ρεπορτάζ επιμένουν πως η Meghan έχει γεννήσει 

Tα royal δημοσιογραφικά πηγαδάκια επιμένουν πως η αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού της Meghan Markle έχει ήδη παρέλθει και θεωρούν πως υπάρχουν δύο σημαντικές ενδείξεις πως η 37χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει ήδη φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ένδειξη πρώτη: Το παλάτι έχει ανακοινώσει πως ο πρίγκιπας θα βρεθεί στην Ολλανδία στις 8 και 9 Μαΐου για να δώσει την έναρξη του ενός έτους που θα απομένει από τα Invictus Games του 2020, πρωτάθλημα γνωστό και ως The Hague.


Αν δεν έχει γεννήσει ακόμα η Meghan, πόσο πιθανό είναι ο Harry να λείψει δύο μέρες και να χάσει την γέννηση του παιδιού του και τις πρώτες μέρες με αυτό για να βρεθεί στο Άμστερνταμ;



Από την άλλη, η δεύτερη ένδειξη αφορά την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στο Frogmore Cottage, που επιβεβαιώθηκε πως έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, την 21η Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς.

Την φημολογία σύμφωνα με το Vanity Fair, ενίσχυσε ένας βρετανός ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Chris Evans (απλή συνωνυμία με τον ηθοποιό), ο οποίος ανάφερε στον αέρα της εκπομπής του πως το μωρό είναι ήδη εδώ.

H αλήθεια είναι πως η επίσκεψη της Ελισάβετ αλλά και του William με την Kate την ημέρα του Πάσχα, δεν την λες και αναμενόμενη, μιας και η βασίλισσα δεν επισκέπτεται αλλά την επισκέπτονται.

Πάντως το Παλάτι επιμένει πως το royal μωρό, έβδομο πια στην διαδοχή του βρετανικού βασιλικού θρόνου δεν έχει έρθει ακόμα και σύμφωνα με το Vanity Fair μιλάμε για ένα παιχνίδι αναμονής όπως το ορίζει η μητέρα φύση.

«Το βασιλικό μωρό δεν έχει έρθει ακόμα», τόνισαν κύκλοι του Παλατιού μόλις χθες.

Εν το μεταξύ, όλος ο πλανήτης είναι κολλημένος πάνω στο λογαριασμό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Instagram, όπου αναμένεται να δούμε εκεί την πρώτη φωτογραφία του μωρού. Ο λογαριασμός που μετράει δύο εβδομάδες ζωής, έχει ήδη 5,5 εκατομμύρια followers, ξεπερνώντας και τον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, @theroyalfamily στο Instagram.

sussex