Τι θα δούμε στον τελικό του «Your Face Sounds Familiar»

Πατούλια Κατερίνα
Τι θα δούμε στον τελικό του «Your Face Sounds Familiar»

Η ώρα του Μεγάλου Τελικού του πιο familiar σόου της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε! 

Αυτή την Κυριακή 5 Μαΐου το «Υour Face Sounds Familiar» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με έναν τελικό που όμοιό του δεν έχουμε απολαύσει ξανά. Συγκινητικές και αστείες μεταμορφώσεις, πολλές ανατρεπτικές εμφανίσεις και απίθανα guest σε ένα σόου-υπερπαραγωγή στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής είναι έτοιμοι να «παλέψουν» για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αφού πρώτα όμως, μεταμορφωθούν και ανέβουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» για να μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές.

Φυσικά, από τον Μεγάλο Τελικό δεν θα λείπουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μας κράτησαν συντροφιά από το πρώτο σόου μέχρι και τον Ημιτελικό καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης.

Σε ρόλο – έκπληξη θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τη σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», Μαρία Μπεκατώρου ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Τέλος, θα απονεμηθούν τα πολυαναμενόμενα βραβεία από μοναδικούς καλεσμένους.

Ποιος θα καταφέρει να ανακηρυχθεί νικητής του Μεγάλου Τελικού του «Your Face Sounds Familiar»;