Η 14χρονη καλλονή είναι κόρη γνωστής ηθοποιού και σίγουρα δεν φαντάζεσαι ποιας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η 14χρονη καλλονή είναι κόρη γνωστής ηθοποιού και σίγουρα δεν φαντάζεσαι ποιας

Μα είναι ολόιδιες

Έχεις ακουστά την έκφραση «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά»; Σίγουρα την έχεις ακούσει και στην περίπτωση της Deva, η έκφραση αυτή παίρνει σάρκα και οστά και περιγράφει απόλυτα το πόσο η νεαρή καλλονή μοιάζει με τη μαμά της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η 14χρονη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και πολλών γνωστών οίκων μόδας κι έκανε ήδη και το πρώτο της διαφημιστικό.

Ο λόγος για τη Deva Cassel, την 14χρονη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε και πάλι πατέρας. Η 14χρονη μελαχρινή καλλονή όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια η μητέρα της και δεν σου κρύβουμε πως πιστέψαμε ότι το διαφημιστικό ήταν κάποιο παλιό που συμμετείχε η μητέρα της.

Η Deva έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη μητέρα της, τα υπέροχα μαύρα της μαλλιά, ενώ το βλέμμα της είναι το ίδιο καθηλωτικό από της Monica. Η Deva μάλιστα διατηρεί και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο έχει ανεβάσει και τρεις φωτογραφίες της. Η πρώτη δουλειά της Deva είναι στον οίκο Dolce &Cabbana, οι οποίοι ζήτησαν την 14χρονη για να συμμετέχει στο spot του νέου τους αρώματος.


https://www.instagram.com/p/BwZjKdsFe8X

Και πραγματικά είναι μία κούκλα. Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες της και πες μας, δεν νιώθεις σα να βλέπεις τη Monica σε νεαρή ηλικία;


https://www.instagram.com/p/BwZjEgAltkx

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr