Η Anna Wintour αποκαλύπτει ποιο είναι το δίδυμο των ονείρων της που θα ήθελε να πάει στο Met Gala

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Anna Wintour αποκαλύπτει ποιο είναι το δίδυμο των ονείρων της που θα ήθελε να πάει στο Met Gala

Και σίγουρα δεν το φαντάζεσαι

Η αρχισυντάκτρια της Vogue Anna Wintour φιλοξενεί και διοργανώνει το Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης για πάνω από 20 χρόνια. Είναι υπεύθυνη για ολόκληρη τη λίστα προσκεκλημένων και είναι κατανοητό ότι πρέπει να εγκρίνει προσωπικά κάθε συμμετέχοντα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως η 69χρονη αποκάλυψε ποιο είναι το δίδυμο των ονείρων της που θα ήθελε να καλέσει και να παρευρεθεί στο event.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν η δούκισσα του Sussex και η δούκισσα του Cambridge. Μαζί! Αυτό θα ήταν το όνειρό μου. Και δεν με πειράζει μπορούν να αφήσουν τους συζύγους τους πίσω στο σπίτι. Εγώ αυτές τις δύο θέλω», είπε η Anna Wintour στην Jenna Bush Hager του Today σε πρόσφατη συνέντευξη που της έγινε.

Το σαφές αίτημα της Άννας ότι θέλει τις Meghan και Kate να παρευρεθούν στην εκδήλωση «μαζί» έρχεται μετά από αρκετές αναφορές που υποδηλώνουν ότι υπήρξε μια ρήξη μεταξύ των δύο γυναικών. Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν πιο έντονα λίγο μετά την αποκάλυψη ότι η Meghan και ο Harry μετακόμισαν από το παλάτι του Kensington, όπου έμεναν μαζί με την Kate και τον William, για να κάνουν την οικογενειακή τους κατοικία 25 μίλια μακριά, στο Windsor.

Ωστόσο, η Meghan μας απέδειξε με μία κίνηση πως δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα ανάμεσά τους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr